Logo

Telegram
Facebook

Зустріч з ветеранами міста


Днями відбулася зустріч в хабі (просторі) «Ниточки надії». Учасниками були: ветерани міста, міський голова Дмитро Зражевський, амбасадор в рамках проєкту «ТИТАНИ UA», ветеран війни Олексій Мороз, начальник відділу з питань ветеранської політики управління праці та соціального захисту населення міської ради Світлана Бутурлакіна, керівник громадської організації «Крила надії Синельниківщини» Тетяна Дулєпова та директор дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Родзін. 

Міський голова розповів про перспективи: 

відкриття в місті реабілітаційного відділення, в якому ветерани зможуть відновлювати своє здоров’я;

облаштування ветеранського простору, де ветерани змогли б спілкуватися між собою, займатися на тренажерах, отримувати фахову і корисну інформацію.

Окремо зупинився на питанні  щодо вшанування пам'яті загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України. 

Олексій Мороз розповів про свій нелегкий шлях від військового до цивільного життя. Своїми історіями поділилися також інші ветерани. У кожного вона своя, унікальна, неповторна, достойна поваги. 

Тетяна Дулепова розповіла про роботу з сім'ями загиблих, яку проводить громадська організація «Крила надії Синельниківщини». Висловила пропозицію працювати з ветеранами в новому проєкті «Перешкоди долай». 

Відповіді на низку запитань ветеранів  надала Світлана  Бутурлакіна.  Пропозиції, що надійшли від ветеранів, будуть враховані в роботі відділу.

Олександр Родзін розповів про наявність вільного доступу ветеранів та членів їх сімей до занять на спортивних тренажерах, бігових доріжках, волейбольному та футбольному майданчиках.

 Нагадуємо, що питання ветеранів у місті координує відділ з питань ветеранської політики, який знаходиться в кабінеті №3 управління праці та соціального захисту населення міської ради.

Тут на ветеранів з проблемними питаннями та пропозиціями чекають  щодня, крім вихідних, з 7-30 год. до 16-00 год.

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 26.06.2024.