Logo

Telegram
Facebook

Зустріч з дітьми на базі ліцею № 7 та ЦДЮТ в рамках проєкту UNICEF Ukraine «Забезпечення безперервності навчання та роз…


У Синельниковому протягом червня продовжуються зустрічі з дітьми на базі ліцею № 7 та ЦДЮТ в рамках проєкту UNICEF Ukraine «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні». Проєкт реалізує ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України, ДУ «Український інститут розвитку освіти» та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ в Україні) у рамках СПІЛЬНО.

Вихователі уміло поєднують пізнавальну та ігрову діяльність з дошкільнятами. Наприклад, тема дня «Патрон навчає та допомагає» на групових локаціях ЦДЮТ та ліцею №7 стала справжнім сюрпризом для малечі, адже вони зустрілися із Патроном – Псом Доброї Волі ЮНІСЕФ та фахівцями ДСНС Синельниківського району. Патрон привітав дітей та надав цінні поради: як себе поводити під час сигналу «Повітряна тривога», розповів про правила поводження з небезпечними предметами, які можуть трапитись на шляху, а також навчив правильним діям за допомогою відповідних жестів: «будь уважним», «не підходь», «не чіпай», «зупинись», «телефонуй 101».

Діти та дорослі отримали незабутні враження та яскраві емоції, разом потанцювали під пісню «Пес Патрон» та завершили зустріч виготовленням з паперу образу Пса Патрона.


























Прес-служба СМР - 27.06.2023.