Logo

Telegram
Facebook

Зустріч вихованців ЗДО № 1 «Ромашка» «Хто у нас здоров'ячки? Дівчатка та хлоп’ячки!»


На днях у місті відбулась очна зустріч вихованців ЗДО № 1 «Ромашка», (локація на базі ліцею № 4), яка мала тему «Хто у нас здоров'ячки? Дівчатка та хлоп’ячки!». Захід відбувся в рамках реалізації проєкту UNICEF «Покращення доступу до послуг дошкільної освіти в умовах надзвичайних ситуацій та раннього відновлення в Україні», який реалізує ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» та за підтримки Міністерства освіти і науки України.


Для формування основ здорового харчування вихователь Алла Лимар залучила малюків до пізнавальних ігор «Що корисне, а що – ні», «Овоч чи фрукт?». У процесі гри-імітації «Для здоров’я» дошкільнята вправлялися у засвоєнні правил особистої гігієни. Завзято перестрибували з одного «острівка» на інший, щоб дістатись до берега під час рухливої гри «Переправа через річку». Наприкінці зустрічі дошкільнята проявили свою творчість намалювали власноруч «Жирафчика-ростомір». 


Швидко сплинув час зустрічі і, зрозуміло, що не хочеться йти з такого чудового місця, де є друзі, ігри, іграшки та можливість творити! 


Дякуємо нашим творчим дітлахам за їх активність, допитливість, бажання дізнаватися багато нового і цікавого!

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 27.06.2024.