Logo

Telegram
Facebook

Зробимо разом наше місто кращим!


Наприкінці минулого року нашу громаду було обрано для співпраці з ООН в рамках Програми із відновлення та розбудови миру, зокрема її компоненту «Громадська безпека та соціальна згуртованість».

При міській раді створили робочу групу, до якої ввійшли представники влади, соціальних служб, медицини, громадськості, правоохоронці, надзвичайники. 

Сьогодні відбулося чергове засідання дорадчо-консультативного органу. З членами робочої групи поспілкувалися фахівець з мобілізації громад від ПРООН в Україні Михайло Карелін та представники Центру підтримки  громадських і культурних ініціатив «Тамариск».

Секретар міської ради Олена Заіка, голова робочої групи, презентувала портфоліо нашої громади. Присутнім представили також проєкт Стратегії розвитку міста до 2027 року, результати роботи групи.

На сьогоднішній вже маємо гарні результати: два міні-проєкти (ініціативи) знайшли підтримку в іноземних партнерів, профінансовані і вже втілюються в життя.

Перший має назву «Захисти себе». Мета - сприяти підвищенню рівня особистої безпеки дівчат, жінок шляхом проведення навчального курсу  по самообороні. Для цього за кошти донорів придбали необхідне обладнання. На базі спортивного блоку ліцею №7 відкрили тримісячні безкоштовні курси з фітнес-боксу. Усі охочі можуть приєднатися вже зараз. Контактний телефон:  0957166324.

У результаті впровадження другої міні-ініціативи,  на території Синельниківської ДЮСШ розпочато роботи з облаштування футбольного майданчика зі штучним трав'яним покриттям. Зручний майданчик дасть змогу підтримувати спортивну форму вихованцям ДЮСШ та різним верствам населення. До цього часу на території школи жодного майданчика з твердим покриттям не було взагалі. Це було проблемою, ускладнювало проведення різних заходів, тренувань.

Робота групи триває. Вже є ідеї для нових проєктів, спрямованих на покращення умов проживання в нашій громаді.  

Зробимо разом наше місто кращим!





















Прес-служба СМР - 04.08.2023.