Logo

Telegram
Facebook

Завершуються роботи по капітальному ремонту дороги по вулиці Космічній. До кінця року нова асфальтована дорога по вулиц…


"Вже найближчими днями буде завершено роботи по капітальному ремонту вулиці Космічної та відновлено рух автотранспорту," - про це в інтерв'ю журналістам місцевих засобів масової інформації повідомив директор організації "Спецдоррембуд", що виконує ремонті роботи, Геннадій Осадчук.

За словами підрядника, проектом передбачено укладання близько 600 м залізобетонних плит від вулиці Ватутіна до залізничної колії та облаштування тротуару. На сьогоднішній день дорожнє полотно вже укладено в повному об'ємі, залишилося лише закінчити роботи по герметизації швів та благоустрою. Щодо доріжки для пішоходів, то тут роботи планується завершити до кінця тижня.

За словами начальника управління ЖКГ та комунальної власності міської ради Андрія Романовських, замовником проекту виступив Департамент ЖКГ та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації, кошти виділено з обласного бюджету завдяки депутату Дніпропетровської обласної ради Святославу Олійнику, який постійно працює над створенням комфортних умов проживання синельниківців.

"Проведення ремонту цієї дороги було вкрай необхідним та важливим, - говорить Андрій Романовських, - адже дорога знаходилася в незадовільному стані, а тут розташовано кілька великих підприємств, куди щодня прибувають багатогабаритні машини, приїздять на роботу мешканці як міста, так і найближчих населених пунктів. До того ж тут знаходиться кінцева зупинка міських автобусів, зупинка приміського залізничного транспорту. Тому при розробці проекту була врахована вимога міської влади: зробити якісну та надійну дорогу з плит, спеціально для проїзду важкого автомобільного транспорту, забезпечити безпеку пішоходів шляхом облаштування тротуарної доріжки. Наразі ці роботи добігають свого кінця".

Як повідомив Андрій Романовських, на сьогоднішній день це не єдиний об'єкт, де ведуться ремонтні роботи. До кінця цього року буде реалізовано проект "Капітальний ремонт дороги по вулиці Кирпичній до с.Новогніде". У рамках проекту буде прокладено асфальтоване покриття по вулиці Кирпичній до найближчого населеного пункту Синельниківського району с.Новогніде та тротуар на окремій ділянці.

Це спільний проект міської та районної влади, в результаті якого з'явиться дорога з твердим покриттям довжиною близько 1 км, яка з'єднає місто та район. У міста також з'явиться об'їзна дорога, завдяки якій центральні вулиці міста будуть звільнені від великовантажних машин. На цей час вже проведено низку земляних робіт, підготовлена основа - так зване "корито", яке вже засипано шлаком. Також виконано один із складних етапів - переніс газопроводу (близько 400м), що проходив в землі, на поверхню. Роботи проводить підрядна організація "Спецдоррембуд". Кошти на ці роботи також надходять з обласної казни.

У 2016 році, враховуючи звернення громадян, керівництва автотранспортного підприємства «АТП-11215», за обласні кошти також капітально відремонтовані дороги по вулицям: Горького, Маяковського, Кутузова, Виконкомівській, де проходять автобусні маршрути. Поточним (ямковим) ремонтом охоплено усі центральні вулиці міста.

img-20161118-091251.jpg
img-20161118-092039.jpg
img-20161118-093246.jpg
img-20161118-093159.jpg
img-20161118-094305.jpg
img-20161118-104205.jpg


adm. - 21.11.2016.