Logo

Telegram
Facebook

Засяяла вогнями головна ялинка Синельникового


28 грудня 2017 року відбулося урочисте відкриття Головної ялинки міста Синельникового. Її запалили головні діючі особи свята – Дід Мороз зі Снігуронькою разом із синельниківцями, які завітали на це зимове свято.

Запалення головної ялинки Синельникового городяни чекали з нетерпінням. Особливо найменші відвідувачі - діти. І недаремно: організатори подбали про те, щоб дітлахам було цікаво. Спочатку всіх гостинно зустріло ігрове містечко з розважальними атракціонами, організоване за сприяння депутата Дніпропетровської обласної ради Святослава Олійника, а потім розпочалося яскраве театралізоване дійство, підготовлене учасниками творчих колективів міського центру дитячої та юнацької творчості.

Вихованці театрального колективу "Експромт" та "Веселий вулик" (керівник Наталія Панасевич) майстерно виконали ролі казкових героїв: символів року, що минає, та наступаючого - Півника та Собаки, подружок курочок Кірочки та Шурочки, спритного вовка Вовкана, грайливих та веселих песиків - дівчаток та Снігуроньки. Глядачі, за допомогою театралів, стали свідками того, як звичайний пес Сірко перевтілився в інтелігентного - Вулкана та прийняв естафету від Півника - господаря 2017 року.

Улюблені герої разом із глядачами співали веселих пісень, грали в ігри та танцювали.

Вихованці танцювального колективу "Натхнення" (керівник Жанна Пасічник) подарували синельниківцям гарні музичні вітання.

Почесний гість свята Дід Мороз прийшов на свято не з пустою торбою: по завершенню заходу пригостив малечу солодощами.

Завершалося свято кульмінаційним моментом - Головна ялинка міста на прохання дорослих та малечі засяяла сотнями різнокольорових вогників сучасної ілюмінації, а небо осяяв салют неймовірної краси, про який подбав міський голова Дмитро Зражевський

На площі працювала святкова торгівля.

Усі бажаючі мали змогу зробити фото з казковими героями на згадку про цей чудовий день.

53.jpg
48.jpg
4.jpg
753.jpg
458.jpg
7.jpg
563.jpg
78.jpg
56.jpg
45.jpg


adm. - 29.12.2017.