Logo

Telegram
Facebook

Захід «Наша незалежність» для неповнолітніх, що перебувають на обліку у Центрі пробації


23 серпня 2024 року в Синельниківському районному відділі №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Дніпропетровській області проведено патріотичний захід «Наша незалежність» для неповнолітніх, що перебувають на обліку відділу. Захід присвячено святкуванню найважливішого національного свята України – Дня Незалежності.

Головним спікером на зазначеному заході був волонтер партнерської громадської організації «Нове життя Синельникове», що на даний час є учасником бойових дій та ветераном АТО.

Під час заходу обговорили інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті, що були опубліковані до Дня Незалежності. Переглянули відеоматеріали проєкту Docudays UA. 

Також обговорили реалії сьогодення в Україні та героїчний супротив українського народу російському збройному нападу; успіх цього супротиву завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі. 

Наголошено на необхідності консолідації українського суспільства для перемоги над агресором та розбудови України, як демократичної правової країни в сім’ї європейських народів.

 

За інформацією Синельниківського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області

 

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 28.08.2024.

Українська
Англійська