Logo

Telegram
Facebook

Загинув Захисник України з нашої громади


Люта війна триває. Наша громада навічно втратила ще одного Захисника України. Це - МЕДВЕДЄВ Іван Сергійович. Військовослужбовець загинув 29.10.2022 на Донеччині під час виконання бойового завдання по виявленню та знищенню сил противника.

52-річний Воїн захищав Батьківщину у складі механізованого батальйону однієї з частин ЗСУ. Іван – справжній патріот, вірний присязі і народу України. Був надійним бойовим товаришем, гарним прикладом для свого дорослого сина Олександра.

Колишній випускник міської школи №2, у мирному житті Іван Сергійович тривалий час працював у локомотивному депо, спочатку помічником, а потім машиністом. Користувався повагою і мав авторитет серед колег-залізничників.

Смерть Івана – це біль і смуток не лише для батьків – Олександри Іванівни і Сергія Івановича, дружини Світлани, сина Олександра. Це – велика втрата для нашої громади, нашої України.

У цю гірку годину підтримуємо близьких та рідних полеглого Героя. На жаль, ми втрачаємо найкращих, найсміливіших, які б мали жити, розвивати і розбудовувати нашу країну.

Вічна пам’ять, честь і шана Захиснику України!

Про дату, місце, час прощання з загиблим військовим МЕДВЕДЄВИМ Іваном Сергійовичем буде повідомлено додатково.

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ

-viber-2023-04-28-12-12-18-023.jpg


adm. - 28.04.2023.