Logo

Telegram
Facebook

Загинув синельниківець – Захисник України ГОРДІЄНКО Євгеній Анатолійович


 Гірка втрата знову спіткала нашу громаду.

Під час виконання бойових завдань загинув синельниківець ГОРДІЄНКО Євгеній Анатолійович. Це сталося 13 листопада у Куп’янському районі Харківської області.

35-річний Захисник України служив радіотелефоністом стрілецького взводу стрілецької роти однієї з військових частини ЗСУ. Був сміливим та відважним воїном, вірним бойовій присязі. 

Військовий віддав життя за мирне небо над рідною Україною, її право самостійно обирати своє майбутнє, за її територіальну цілісність. Пам’ятатимемо про це! 

Втрата нашого Захисника - молодого чоловіка, повного життєвої енергії, сил - невимовний біль для сестри та брата, рідних, близьких, побратимів, всіх нас.

У спогадах тих, хто особисто знав Євгенія, він залишиться справжнім Героєм, сильним та відважним, люблячим та турботливим братом, вірним товаришем і просто гарною людиною. 

Нехай добрий спомин про Євгенія буде сильнішим за смерть! Схиляємо голови перед світлою пам’яттю нашого земляка. Найщиріші слова підтримки близьким, рідним, побратимам полеглого Героя України!

Про дату, час, місце прощання з військовослужбовцем Гордієнком Євгенієм Анатолійовичем буде повідомлено додатково.

Міський голова  Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ


Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 27.11.2023.