Logo

Telegram
Facebook

Забіг здоров'я у Синельниковому


У Синельниковому міська влада продовжує реалізовувати соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України», метою якого є залучення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку різних груп населення.

21 травня 2021 року в парковій зоні по вул. Миру організовано та проведено спортивну естафету «Забіг здоров’я». Всього у заході взяли участь 85 синельниківців: вихованці відділень футболу та легкої атлетики Синельниківської дитячо-юнацької спортивної школи, їхні батьки, пересічні громадяни, які відпочивали у парку.

Активну допомогу в організації заходу надали фахівці у сфері фізичної культури та спорту - тренери ДЮСШ з футболу: Олександр Родзін, Віталій Волков та з легкої атлетики - Ірина Розум, Тетяна Соболь, Оксана Братікова, Ксенія Балюк, Альбіна Вишневецька.

За підсумками забігів призові місця серед дівчат вибороли: І місце – Карина Кришталь, ІІ місце – Тетяна Щеглова та ІІІ місце – Анастасія Сухорученко. Серед юнаків: І місце – Ростислав Шибка, ІІ місце – Матвій Ізбіцький та ІІІ місце – Віктор Шибка. Найменшим учасником змагань став Олександр Харитонюк (6 років). Найстаршим визнано Володимира Чумака (44 роки).

За участь в естафеті всі учасники отримали медалі та грамоти від відділення Національного олімпійського комітету України у Дніпропетровські області (голова Андрій Павелко). Нагороди вручив заступник міського голови Сергій Бірюков. «Це перший такий забіг у нашому парку, проте не останній! Плануємо заходи щодо залучення синельниківців до оздоровчої рухової активності проводити регулярно», – наголосив представник міської влади.

img-4653.jpg
img-4716.jpg
img-4728.jpg
img-4813.jpg
photo-2021-05-24-16-22-08.jpg


adm. - 24.05.2021.