Logo

Telegram
Facebook

З турботою про дітей


Новорічно – різдвяні свята є найулюбленішими, як для дітей, так і дорослих. З особливим трепетом на них чекають діти, адже це - час очікування казки, здійснення мрій, радощів та зимових канікул.

Роль помічників Святого Миколая, Діда Мороза у цей час виконують дорослі, які роблять все, щоб дитячі мрії здійснилися. Особливо дітей, які потребують додаткової уваги та підтримки від оточуючих.

Структурними підрозділами Синельниківської міської ради для 290 дітей пільгових категорій 19 грудня було організовано велике свято до Дня Святого Миколая. Жодна дитина не залишилася без солодкого подарунка, а 77 дітям-сиротам також була вручена спортивна форма. Понад 300 обдарованих дітей отримали солодощі від депутата Дніпропетровської обласної ради Василя Астіона. 20 дітям вручена премія міського голови Дмитра Зражевського.

Частина дітей цього дня відвідали заходи в обласному центрі.

14 дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, у супроводі дорослих побували у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Для дітей було організовано новорічну виставу, екскурсію по університету та перегляд циркової вистави у Дніпропетровському державному цирку.

Наступного дня 23 дитини пільгових категорій (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти, які опинилися у складних життєвих обставинах) відвідали Дніпровський центр професійно-технічної освіти, де для них проведено «Новорічний ярмарок». У програмі заходу – сучасна молодіжна вистава, майстер-класи, професійна фото сесія, обід та солодкі подарунки.

Позитивні емоції, гарний настрій отримали 90 дітей міста Синельникового (учні з 2 по 8 клас загальноосвітніх навчальних закладів міста та навчально-виховного комплексу), які побували 13 грудня у Дніпропетровській обласній державній адміністрації, де переглянули новорічну виставу «Подорож казки у казку».

Та на цьому святкові заходи не закінчуються. Попереду на синельниківську дітвору чекатиме важлива подія – відкриття Головної ялинки міста, яка засяє вогниками 28 грудня, та низка інших цікавих змістовних заходів, підготовлених колективами центру дитячої та юнацької творчості, Будинку науки техніки і локомотивного депо, закладами освіти та культури.


adm. - 22.12.2017.