Logo

Telegram
Facebook

З Днем знань!


Сьогодні перший день осені. За традицією це - День знань, з якого розпочинається новий навчальний рік.  Вже вдруге цей день проходить в нашій країні в умовах великої війни.

У цей нелегкий час спільними зусиллями влади та освітян вдалося забезпечити неперервність освітнього процесу в навчальних закладах міста. І на даний час у всіх ліцеях створені необхідні умови для роботи у змішаному форматі. Це значить, що наші діти продовжать навчання.

Сьогодні кожен тримає свій фронт. Наші захисники і захисниці щохвилини ризикують своїм здоров’ям та життям, аби очистити землю України від окупантів.

Неоціненним внеском на шляху до Перемоги є щоденна праця наших педагогів з надання якісних освітніх послуг поколінню, яке буде відновлювати нашу країну після війни. Дякую кожному за роботу! Дякую батькам за розуміння, всіляку допомогу!

Дорогі діти, не гайте жодної спокійної безпечної години! Витрачайте її на себе: навчайтеся, займайтеся творчими справами, фізичною культурою. Нашій зраненій країні вкрай потрібна  загартована, розумна та талановита молодь. Пам’ятайте: ви - майбутнє України. Якою вона буде – залежить і від кожного з вас! 

Новий навчальний рік – нові плани, завдання. Нехай він буде успішним! Всім сил, терпіння, гарних результатів! Мирного неба і скорішої спільної Перемоги!

 З Днем знань!

Міський голова             Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ

 

 


Прес-служба СМР - 01.09.2023.