Logo

Telegram
Facebook

Волейбольний турнір на честь Перемоги


05 травня 2018 року у спортивній залі навчально-виховного комплексу м. Синельникового відбувся волейбольний турнір, присвячений 73-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У змаганні прийняли участь 5 команд: «Торнадо-1» (капітан В.В.Шишацький), «Торнадо-2» (капітан В.С.Кучерук ), «СПЛ» (капітан В.О.Миргородський), «Іларіонове» (капітан Р.О.Спіренков) та "НВК" ( капітан Є.А.Миршавка). Команда "НВК" у таких змаганнях участь взяла вперше, її члени стали наймолодшими учасниками турніру.

Відкрила захід начальник відділу з питань сім'ї, молоді та спорту міської ради Юлія Петрукович. "Сьогоднішній турнір з волейболу проходить напередодні важливої дати - 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ми зібралися тут, щоб вшанувати пам'ять про тих, хто не дожив до дня перемоги, висловити слова вдячності живим свідкам тієї війни, які сьогодні живуть серед нас", - зазначила представник міської влади.

Від імені присутніх Юлія Петрукович висловила теплі слова привітання зі святом та подяки за внесок у перемогу Миколі Васильовичу Власенку -учаснику бойових дій часів Другої світової війни, почесному громадянину міста. На знак вдячності Юлія Григорівна вручила ветерану квіти жовтогарячого кольору - символу сонця.

Миколі Васильовичу незабаром виповниться 93-и роки, під час війни був рядовим, стрілком-автоматчиком 4-го сталінградського механізованого корпусу. У своїй промові ветеран нагадав про неоцінений внесок України у перемогу над нацизмом, про те, якою ціною була здобута перемога, скільки людських жертв було покладено на її вівтар. "Ваше майбутнє - у ваших руках, бережіть його! - підкреслив ветеран. - Ніколи не воюйте, а якщо доведеться захищати рідну землю, будьте мужніми захисниками!". Також побажав волейболістам здоров'я, перемог у спорті та житті.

Пам'ять жертв війни учасники турніру вшанували хвилиною мовчання. На загадку про всіх загиблих на фронтах війни, закатованих у концтаборах, померлих від ран у мирний час, була запалена свічка пам’яті.

По завершенню урочистої частини, за коловою системою по підгрупах відбулися змагання. І місце здобула команда «Торнадо-1», ІІ місце – «СПЛ», ІІІ місце –«Торнадо-2».

Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами, підготовленими відділом у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради.

4.jpg
6.jpg
5.jpg
7.jpg
0-02-05-4df4ccfe0f3d9daa4f27f394086ed7067ab2172267c7f16c369bb475e650d4b9-361ed69f.jpg
2.jpg
1.jpg
3.jpg


adm. - 05.05.2018.