Logo

Telegram
Facebook

Волейбольний клуб "Торнадо" відзначив своє 30-річчя


Цими днями волейбольний клуб «Торнадо» відзначив своє 30-річчя.

В кінці 1994 року в місті почав свої тренування волейбольний клуб «Вікторія», згодом назву було змінено на «Торнадо». Клуб працює на базі Синельниківської дитячо-юнацької спортивної школи. Тут в залі збираються любителі волейболу - учасники клубу «Торнадо» та гості, школярі та студенти, дорослі та пенсіонери. Приходять, щоб вкотре пограти в улюблену гру в теплій дружній компанії. 

Члени клубу постійно беруть участь у змаганнях різного рангу, захищаючи честь Синельникового. Виїжджають в інші міста й села. 

Є чимала кількість здобутих перемог, кубкiв, дипломiв, грамот, призiв. 

Вітаємо волейбольний клуб «Торнадо» з ювілеєм! 

Бажаємо, аби гра завжди давала можливість відчути в собі силу і сміливість. Нехай не зникає жага до перемоги. Нехай час, проведений на волейбольному майданчику, складається з моментів удач та натхнення, радості та захоплення. Бажаємо летіти до своєї мети, як волейбольний м'яч від сильної подачі. Долати будь-яку перешкоду, не потрапляючи в сітку. Одним поглядом обводити навколо пальця суперника і за будь-яких обставин не втрачати впевненості у своїй перемозі. І нехай така жива, весела та цікава гра, як волейбол тримає вас у тонусі, а ваш настрій на хвилі оптимізму!

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 21.10.2024.

Українська
Англійська