Logo

Telegram
Facebook

Визначна спортивна подія


18 листопада  в Синельниковому вперше пройшов Всеукраїнський турнір з боксу серед дівчат 2008 - 2016 р.н.. на підтримку ЗСУ, який став вагомою подією в спортивному житті, особливо серед прихильників боксу. 

Організаторами виступили Синельниківська ДЮСШ та Синельниківська федерації боксу.

На рингу свої сили випробовували 38 юних спортсменок. Традиційно до нас завітали команди  з  Дніпра,   Сухачівки, Партизан,  Васильківки, Іларіонового. Вперше на змагання прибули дівчата з  Одеси та Миргорода.

Синельникове гідно представили 6 спортсменок. І нам є чим пишатися! Кожна здобула своє 1 місце. За підсумками змагань - перше командне місце! 

Кожна з учасниць турніру виборола для себе грамоту та медаль відповідного номіналу.

Володарів «золота» чекав приємний сюрприз: грошова винагорода від  Федерації боксу України. Захід відвідали: Іван Гілевич, член наглядової ради ФБУ,  та Віце-президент ФБУ Геннадій Ткаченко, а також старший тренер збірної Дніпропетровської області дівчат з боксу Сергій Батраков.

Олександр Родзін, директор ДЮСШ, вручив подарунки від Національного олімпійського комітету України у Дніпропетровській області Асі Ткаченко. Дівчина - вихованка Синельниківської спортшколи. 29 жовтня у смт Бояни Чернівецької області стала Чемпіонкою України з боксу!  

Вітаємо тренерів Олексія Решетняка, Максима Гончара та їх талановитих учениць із вдалими виступами! Бажаємо підкорити нові спортивні  вершини!

Дякуємо ЗСУ за можливість провести змагання, навчати та розвивати дітей, навіть в умовах повномасштабної війни!

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 20.11.2023.