Logo

Telegram
Facebook

Вивчається питання організації групових занять скандинавською ходьбою в нашому місті


З метою підвищення ментального здоров’я мешканців міста, зараз вивчається питання організації групових занять скандинавською ходьбою. 

Кому цікаво, переходьте за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7uSoxhNi2G7SB_Mqs1cCsIaP9BPn-SGwWDOeonvBWYNcNNA/viewform  та пройдіть коротеньке опитування до 15 серпня 2024 року.

Телефон для довідок: 063-466-57-73, управління праці та соціального захисту населення Синельниківської міської ради.

У чому суть скандинавської ходьби? 

Багато хто чув про скандинавську ходьбу, але не всі знають про її суть. Проте саме завдяки її корисному впливу на організм північна ходьба стає популярним видом активності серед людей різного віку.

Не варто плутати даний вид спортивної активності зі звичайною ходьбою. Скандинавська ходьба має ряд спеціальних кроків і технік, завдяки яким йде навантаження на різні ділянки тіла. 

Головний атрибут – трекінгові палиці, які візуально нагадують лижні.

Вони відрізняються по висоті і довжині, що дає можливість переміщати навантаження, зменшувати або збільшувати його.

Скандинавська ходьба включає роботу м’язів спини, рук і плечей.

Сприяє поліпшенню координації, підвищує витривалість, покращує роботу серця і легенів, зміцнює м’язи, зменшує навантаження на хребет. 

Скандинавська техніка ходьби стає все більш популярною і використовується не тільки для загального оздоровлення, а й як реабілітаційний засіб. Скандинавською ходьбою можна займатися в будь-якому віці і з будь-яким рівнем фізичної підготовки.

Скандинавська ходьба – дивовижна річ. Не важлива ні висока швидкість, ні кількість пройдених кілометрів.

Важливо лише регулярність і систематичність тренувань. Щоб прогулянки з палицями на свіжому повітрі стали корисною звичкою, яка приносить радість, дарує гарне самопочуття і заряджає енергією життя.

За інформацією управління праці та соціального захисту населення Синельниківської міської ради.







Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 31.07.2024.

Українська
Англійська