Logo

Telegram
Facebook

Вітаємо зі славним ювілеєм Ігоря Білого


Сьогодні ювілейний день народження відзначає Ігор Іванович Білий.

«Місто моє рано встає під спів залізничних гудків», -  пісня з цими словами  завдяки автору і виконавцю Ігорю Білому стала своєрідним гімном нашого міста.

Сьогодні нашому земляку виповнюється 80 років. Серце, віддане музиці і  дітям – це якщо говорити коротко про нашого шановного ювіляра. 

У життєвому і творчому ужинку Ігоря Івановича – тривала праця у рідній школі культури та мистецтв директором,  викладачем - методистом по класу баяна та акордеону, керівником ансамблю української пісні «Криниченька». Улюбленою справою він займається і зараз. Пишається своїми учнями, серед яких – призери  і переможці різних конкурсів.  

А ще - численні репетиції, виступи, подорожі разом із  «НАНІ», де був засновником, головним диригентом 40 років. Наш ансамбль народних інструментів знали не лише в Україні, а й у Грузії, Криму, Польщі.

Далеко за межами міста славилася  і народна хорова капела, якою  опікувався Ігор Іванович - автор багатьох пісень, віршів. Палкий патріот своєї малої Батьківщини та країни.

Нагородою за працю є високі звання - Почесний громадянин міста, Заслужений працівник культури України.

Від усієї громади вітаю шановного Ігоря Івановича зі  славним ювілеєм!

Дякую за вагомий внесок у розвиток культури та духовності нашої України та міста, виховання  молодого покоління, творчі здобутки.

Многая літа, Вам, Ігоре Івановичу! Нехай доля дарує здоров’я, бадьорість  та натхнення. Нехай любов та турбота рідних, повага колег та учнів додають нових сил!

З повагою 

міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ





Прес-служба СМР - 02.08.2023.