Logo

Telegram
Facebook

Вітаємо з перемогою!


17 листопада 2019 року в м.Києві проходив міжнародний фестиваль-конкурс талантів «SUPERSTARFEST».

Місто Синельникове представили талановиті дівчата – учасниці вокального ансамблю «Modern», керівником якого є викладач Синельниківської школи культури та мистецтв Анна Яценко. Про це повідомили у відділі культури та туризму міської ради.

Серед багатьох учасників, у тому числі обдарованих дітей з телевізійного шоу "Голос Діти", наші вихованці вразили суддів конкурсу своїми блискучими сольними виступами та здобули такі призові місця: Ярохович Владислава - 2 місце, Яланская Софія - 1 місце, Новак Вікторія - 1 місце, Прядка Софія - 1 місце, Дергач Єлизавета - Гран-Прі.

За підсумками конкурсу, ансамбль «Modern» серед великої кількості вокальних колективів став володарем найвищої нагороди - ГРАН - Прі.

Вітаємо ансамбль школи культури та мистецтв, керівника колективу Анну Яценко з вагомими здобутками. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, підкорити ще не одну велику сцену. Окремі слова вдячності висловлюємо на адресу батьків за їх талановитих дітей, розуміння та підтримку у підготовці до всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

-viber-2019-11-18-10-08-24.jpg
-viber-2019-11-18-10-11-37.jpg


adm. - 18.11.2019.