Logo

Telegram
Facebook

Війна забрала життя нашого земляка - військовослужбовця ОЛІХОВСЬКОГО Олександра Михайловича


Війна безжально забирає життя наших захисників і захисниць. Сьогодні стало відомо, що у бою за Україну героїчно загинув житель нашої громади ОЛІХОВСЬКИЙ Олександр Михайлович. Це сталося 22 жовтня у Запорізькій області.  

Олександру було лише 35… Закінчив школу №7, а потім Синельниківський професійно-технічний ліцей.  Працював на залізниці.

Лави Збройних Сил України поповнив у лютому 2023. Молодий Захисник служив водієм-радіотелефоністом стрілецької роти. З першого дня і до останнього подиху був вірний своїй Батьківщині, щохвилини  ризикуючи власним життям заради мирного майбутнього.  Мріяв повернутися додому, щоб під блакитним небом ростити дітей,  розбудовувати рідне місто і Україну.

Світлою, доброю людиною, завжди з усмішкою на обличчі, позитивним настроєм – таким залишиться Олександр  в пам’яті колишніх колег, друзів, побратимів. Для матусі – гордістю, надійною підтримкою та справжньою опорою. Для  дружини – коханою людиною, частиною душі.  Для двох синочків - турботливим, сміливим та  сильним батьком, гарним прикладом в усьому.  

Щиро співчуваємо, підтримуємо близьких і рідних полеглого Героя. На жаль, ми втрачаємо найкращих, найсміливіших… 

Вічна пам’ять,  честь і шана Захиснику України!

Про дату, місце, час прощання з загиблим Воїном ОЛІХОВСЬКИМ Олександром Михайловичем буде повідомлено додатково.

Міський голова   Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ


Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 24.10.2023.