Logo

Telegram
Facebook

Війна забрала життя ще одного нашого Захисника - ЛОБАНОВА Олександра Юрійовича


Війна безжально забирає життя наших захисників і захисниць. Сьогодні отримали чорну звістку про загибель військовослужбовця з нашої громади ЛОБАНОВА Олександра Юрійовича. Життя 35- річного Воїна обірвалося 19 квітня…

До військової сім’ї Олександр приєднався на початку повномасштабного вторгнення рф в нашу країну – ще у квітні минулого року. Молодий захисник служив розвідником зенітного артилерійського відділення взводу охорони зенітно-ракетного дивізіону однієї з військових частин ЗСУ.

З першого і до останнього дня служби Сашко був вірний народу України. Прагнув, щоб держава була вільною, незалежною, єдиною. Щоб мільйони українців знову відчули спокій, щоб весною сади розквітали під мирним небом.

Гірка втрата болем озивається в серці кожного жителя нашої громади. Та найважче сьогодні матусі, яка втратила єдиного сина, усім рідним загиблого Героя. Підтримаємо сім’ю у цю годину скорботи.

Світла, незгасна, пам’ять тобі, Олександре, низький уклін і вічна слава! Твій особистий внесок у Перемогу над ворогом - безцінний…

Про дату, час, місце прощання з полеглим військовим ЛОБАНОВИМ Олександром Юрійовичем буде повідомлено додатково.

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ

-viber-2023-04-20-13-15-19-286.jpg


adm. - 20.04.2023.