Logo

Telegram
Facebook

Відкриє двері дитячий садок «Лісова казка»


З 9 жовтня в місті запрацює дитячий садок «Лісова казка».

Для цього тут створили всі умови. Днями завершили роботи з облаштування найпростішого укриття. Колишнє підвальне приміщення привели у відповідність до затверджених вимог. Від старого залишилися лише стіни. Усе інше – зробили, як- то кажуть, з нуля.

Капітально відремонтували стелю, підлогу, стіни. Провели воду, освітлення. Встановили вентиляційну систему. Облаштували виходи зі зручними поручнями, санітарні кімнати.

Щоб забезпечити безперервність освітнього процесу, створили всі умови для проведення навчально -пізнавальних занять. Придбали мультимедійну дошку, проектор, ноутбук. Облаштували затишні ігрові куточки, які відвертатимуть увагу дітей від хвилювань, страхів і тривожності. Кожна дитина тут знайде собі заняття за інтересом.

Для відпочинку малечі встановили ліжечка, незабаром надійдуть зручні крісла-мішки.

У безпечному місці буде тепло: через укриття проходить система опалення.

Міський голова Дмитро Зражевський разом із представниками відділу освіти, ДСНС, Держпродспоживслужби перевірив стан підготовки укриття. Відмітили, що дошкільний заклад готовий для прийому своїх підопічних.

Садок працюватиме за звичним режимом. Поки діти перебувають під наглядом кваліфікованих педагогів у безпеці, батьки можуть спокійно працювати, наближаючи нашу Перемогу.

Створення безпечних умов для навчання та виховання дітей, надання якісних освітніх послуг - один із пріоритетів роботи міської влади як у мирний, так і воєнний час.

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 04.10.2023.