Logo

Telegram
Facebook

Відбувся міський конкурс української музики «Рідне джерело»


У Синельниківській школі мистецтв відбувся щорічний міський конкурс української музики «Рідне джерело». 

Основна мета конкурсу - виявити та підтримати талановиту молодь; сприяти  розвитку мистецьких здібностей і творчої активності підростаючого покоління на благо культури України; збереження національних традицій, української культури, пісні та української музики. Захід проведено вже вшосте.

На конкурсі звучали мелодії, виконані дітьми на різних інструментах: бандурі, фортепіано, гітарі, саксофоні, блок-флейті, скрипці, акордеоні, тубі. 

Тут можна було почути не тільки звучання інструментів, а й вокал.

Крім сольних виступів також яскравим було і ансамблеве звучання, де в поєднанні двох і більше інструментів були намальовані картини музичних творів.

Виконавську майстерність 50-ти конкурсантів оцінювало журі під головуванням начальника відділу культури та туризму Надії  Красюк у складі: директора школи Валерія Артьомова, завідуючої музично-теоретичним відділом закладу Ірини Латушко, викладача відділу народних інструментів школи Олега Швеця.

Сім учасників міського конкурсу української музики «Рідне джерело» отримали перше місце,  друге та третє - по одинадцять.

Всім вихованцям Синельниківської школи мистецтв бажаємо нових досягнень та перемог!

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 11.12.2023.