Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


26 квітня 2017 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

Так розглянуто питання про стан кадрової роботи у Синельниківській міській раді та її виконавчих органах за 2016 рік, підведено підсумки оздоровчої кампанії 2016 року та основні напрямки організації оздоровлення дітей у 2017 році.

Погоджено Інвестиційну програму Синельниківському міському комунальному підприємству «Водоканал» на 2017 рік, норми використання питної води споживачами міста.

Затверджено Порядок використання коштів міського бюджету для надання фінансової підтримки Синельниківській міській раді ветеранів на 2009-2020 роки.

Обговорено питання про встановлення дорожніх знаків, про організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру в 2017 році, про присвоєння поштових адрес, про припинення права користування житловим приміщенням, про розгляд петиції «Проти будівництва церкви у центральному парку міста Синельникове».

Вирішено 6 питань, що стосуються захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.

Зареєстровано колективні договори дошкільних навчальних закладів, загальноосвітніх шкіл № 3 та №6, навчально-виховного комплексу та зміни та доповнення до колективних договорів Товариства з обмеженою відповідальністю «Атлантіс», Синельниківської міжрайонної виконавчої дирекції Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Синельниківського міського комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна контора-1».


adm. - 26.04.2017.