Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


22 серпня 2018 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 34 рішення, що стосуються життєдіяльності синельниківської громади в цілому та окремих мешканців.

Так погоджено звіти про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Синельникового на 2018 рік та міського бюджету за 1 півріччя 2018 року.

Розглянуто питання про стан виконання заходів щодо здійснення внутрішнього контролю; про стан документообігу, виконавської дисципліни та заходи з організації контролю за виконанням документів та про підсумки роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Синельниківської міської ради за 1 півріччя 2018 рок; про роботу відділу архітектури та містобудування міської ради у поточному році.

Прийнято рішення про підготовку та проведення приписки громадян 2002 року народження до призовної дільниці, про направлення до суду подання про призначення громадянки опікуном над недієздатною особою.

Затверджено Комісію з розгляду заяв членів сімей загиблих та осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації, план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради на VI квартал 2018 року, зміни до: Порядку використання коштів міського бюджету для надання фінансової підтримки Синельниківської міської ради ветеранів на 2009-2020 роки, Програми «Забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб із їх числа житлом у м. Синельниковому на 2013-2020 роки».

Заслухано питання про хід виконання раніше прийнятого рішення про забезпечення безпечної експлуатації дитячих майданчиків у місті.

Затверджено протокол спільного засідання адміністрації та первинної профспілкової організації структурного підрозділу «Павлоградська дистанція сигналізації та зв’язку» регіональної філії «Придніпровська залізниця» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» щодо взяття на квартирний облік осіб, потребуючих поліпшення житлових умов.

Ухвалені рішення про постановку громадян на квартирну чергу міськвиконкому, про присвоєння поштових адрес земельним ділянкам та гаражу.

Прийнято 10 рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 22.08.2018.