Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


26 липня 2017 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 26 рішень, що стосуються життєдіяльності синельниківської громади в цілому та окремих мешканців міста.

Так обговорено питання про ефективність роботи з громадянами та суб’єктами господарювання в центрі надання адміністративних послуг Синельниківської міської ради та перспективи його роботи в 2017-2018 роках; про роботу архівного відділу Синельниківської міської ради в 2016 році та І півріччі 2017 року; про черговий призов на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2017 року.

Погоджено зміни до:

- Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Синельникового на 2015-2020 роки;

- плану діяльності з підготовки регуляторних актів на 2017 рік;

- складу колегіальних органів, що діють при виконавчому комітеті міської ради, у зв’язку із кадровими змінами;

- регламенту роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради.

Зареєстровано колективні договори: Синельниківського районного споживчого товариства, Синельниківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та зміни до колдоговорів: Товариства з обмеженою відповідальністю «Атлантіс», Синельниківського міського комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна контора -2», Синельниківського міськрайонного центру зайнятості.

Затверджено фінансовий план комунального підприємства Синельниківської міської ради «Ритуальна служба» на 2017 рік; рішення про постановку громадянина на квартирну чергу міськвиконкому, про поховання двох громадян, про присвоєння поштових адрес.

Прийнято 3 рішення, що стосуються захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 26.07.2017.