Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


Під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 26 рішень.

Так члени виконкому затвердили план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради на ІІ квартал 2017 року, погодили зміни до:

Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Синельникового на 2015-2020 роки;

Програми розвитку культури в м. Синельниковому на 2011-2020 роки;

міської програми «Здоров'я населення м. Синельникове на 2016-2019 роки»;

колективних договорів Виробничого структурного підрозділу «Синельниківський колійний ремонтно-механічний завод», комунального підприємства «Декоративні культури» Дніпропетровської обласної ради, Синельниківських загальноосвітніхї шкіл І-ІІІ ступенів № 2 та № 5.

Затвердили межі доступності послуг транспортного обслуговування на 2017-2018рр., міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій; проектно-кошторисну документацію по об'єкту «Реконструкція мереж водопроводу за межу санітарної зони»; перелік доріг та тротуарів, ремонт яких передбачається провести в 2017 році.

Також прийняли рішення про підсумки роботи житлово-комунального господарства міста та установ соціально-культурної сфери в осінньо-зимовий період 2016-2017 років та заходи на 2017-2018 рок; про встановлення тарифів на послуги із вивезення твердих та великогабаритних побутових відходів; про використання води на полив; про зняття громадянки з квартирного обліку; про видачу дублікату свідоцтва про право власності на житло; про присвоєння поштових адрес; про встановлення режиму роботи торгівельного об’єкту.

Прийняли 6 рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 22.03.2017.