Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


27 вересня 2017 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 29 рішень, що стосуються життєдіяльності синельниківської громади в цілому та окремих мешканців міста.

Так обговорено питання про готовність об’єктів житлово-комунального господарства та установ соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років, про хід виконання міських програм: соціального захисту окремих категорій громадян на 2009-2020 р.р. та розвитку місцевого самоврядування в місті на 2012-2020 роки за 2016 рік та перше півріччя 2017 року.

Затверджено план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради на ІV квартал 2017 року; мережу загальноосвітніх шкіл, навчально-виховного комплексу, дошкільних навчальних закладів міста та контингенту учнів і дітей дошкільного віку в них; проектно-кошторисну документацію робочого проекту щодо будівництва топкової дошкільного навчального закладу № 8; Порядок здійснення координації та контролю за діяльністю громадських формувань з охорони громадського порядку, зареєстрованих на території міста, та порядок обліку і видачі посвідчень та нарукавних пов’язок членам таких громадських формувань; поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води Синельниківському міському комунальному підприємству «Водоканал".

Погоджено зміни до міської цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту в м.Синельникове на 2011-2020 роки, Програми розвитку культури в м. Синельниковому на 2011-2020 роки; Програми соціального захисту окремих категорій громадян у м. Синельниковому на 2009-2020 р.р.; до міської програми «Здоров'я населення м. Синельникове на 2016-2020 роки».

Затверджено міську комісію для розгляду питань, пов’язаних із встановленням статусу учасника війни відповідно до пунктів 2 і 13 статті 9 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та комісію з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Зареєстровано колективний договір Центру дитячої та юнацької творчості відділу освіти Синельниківської міської ради, зміни та доповнення до колективного договору Товариства з обмеженою відповідальністю „ІНТЕРФОМ-ДНІПРО”.

Надано повноваження щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення працівникам Товариства з додатковою відповідальністю «Дніпрокомунтранс» та Синельниківського міського комунального підприємства «Водоканал».

Схвалені рішення про підготовку та проведення приписки громадян 2001 року народження до призовної дільниці; про присвоєння поштових адрес; про постановку громадян на квартирну чергу; про реєстрацію помічника для особи, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.

Вирішено 6 питань, що стосуються захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 27.09.2017.