Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


24 травня 2017 року під головуванням виконуючого обов’язки міського голови Володимира Яковіна відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

Під час засідання прийнято 19 рішень.

Так погоджено звіти про підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Синельникового на 2017 рік та про виконання міського бюджету за 1 квартал 2017 року; зміни до показників міського бюджету на 2017 рік.

Затверджено склад опікунської ради при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради, громадської комісії з житлових питань та надання житлових приміщень, зміни до Інструкції у Синельниківській міській раді та її виконавчих органах.

Обговорено питання про стан виконання заходів щодо здійснення внутрішнього контролю; про виконання правових, організаційних, соціальних засад та гарантій державної підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, визначених Законом України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» за 2016 рік та І квартал 2017 року; про Подання до суду про встановлення піклування над обмежено дієздатною людиною працездатного віку; про постановку громадян на квартирну чергу.

Прийнято 9 рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 24.05.2017.