Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


У міськвиконкомі під головуванням виконуючого обов’язки міського голови Володимира Яковіна відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 19 рішень.

Так затверджено:

план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради на ІІІ квартал 2016 року;

зміни та доповнення до Програми розвитку освіти у місті Синельниковому на 2010-2020 роки;

склад комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради;

перелік доріг, поточний ремонт яких передбачається в 2016 році;

проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт м’якої покрівлі по вул. Миру, 4 (2 під’їзд);

тарифи на послуги розміщення твердих побутових відходів на міському сміттєзвалищі.

Погоджено розмір батьківської плати за навчання в школі культури і мистецтв, зареєстровано колективний договір Синельниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 та Синельниківської міської ради, додатки до колективного договору Товариства з обмеженою відповідальністю «Атлантіс».

Прийнято рішення про стан виконавської дисципліни у І півріччі 2016 року та заходи щодо удосконалення форм і методів контролю за виконанням службових документів у виконавчому комітеті Синельниківської міської ради; про присвоєння поштових адрес; про призначення піклувальника над громадянкою, яка потребує сторонньої допомоги; 6 рішень, що стосуються захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 27.07.2016.