Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


23 серпня 2017 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, на якому прийнято 24 рішення, що стосуються життєдіяльності синельниківської громади в цілому та окремих мешканців міста.

Так члени виконкому погодили звіти за І півріччя 2017 року: про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Синельникового на 2017 рік та міського бюджету; міської програми поліпшення організації призову громадян на строкову військову службу, приписки до призовної дільниці та підготовки юнаків до військової служби та призову на військову службу під час мобілізації на 2016-2019 роки.

Також погодили проекти змін до Програми відпочинку та оздоровлення дітей в м. Синельниковому на період 2015-2022 р.р., Програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання у м. Синельниковому на 2011 – 2022 роки; розмір батьківської плати за навчання в школі культури і мистецтв на 2017-2018 навчальний рік.

Затвердили списки дітей і підлітків шкільного віку, які проживають на територіях обслуговування загальноосвітніх шкіл міста; робочу групу по реалізації проекту-переможця обласного конкурсу у 2017 році «Реконструкція мереж водопроводу за межу санітарної зони»; проектно-кошторисну документацію по безоплатному капітальному ремонту житлових будинків та квартир осіб, що мають право на таку пільгу; зміни до рішення виконавчого комітету міської ради «Про упорядкування прибирання територій міста, збереження елементів благоустрою та зелених насаджень».

Ухвалили рішення про реєстрацію колективного договору комунального підприємства Синельниківської районної ради „Синельниківська друкарня” та про реєстрацію змін та доповнень до колдоговорів комунального підприємства „Декоративні культури” Дніпропетровської обласної ради” та комунальної установи „Синельниківський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)”.

Розглянули питання про стан виконання заходів щодо здійснення внутрішнього контролю; про зміни до Інструкції з діловодства у Синельниківській міській раді та її виконавчих органах; про роботу відділу архітектури та містобудування в 2016 році та І півріччі 2017 року.

Прийняли 6 рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 23.08.2017.