Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


28 вересня 2016 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 31 рішення.

Так члени виконкому ухвалили рішення про початок опалювального сезону 2016-2017 років в місті; про черговий призов на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2016 року; про підготовку та проведення приписки громадян 2000 року народження до призовної дільниці; про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та затвердження Положення про міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та Видів оперативно-технічної і звітної документації штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації; про видачу дублікатів свідоцтв про право власності на нерухоме майно.

Заслухали питання про готовність об’єктів житлово-комунального господарства та установ соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років; про результати моніторингу соціально-економічного розвитку м. Синельникового за січень - червень 2016 року; про хід виконання Програми відпочинку та оздоровлення дітей в м. Синельниковому на період 2015-2022 р.р. влітку 2016 року;

Затвердили: мережу загальноосвітніх шкіл, навчально-виховного комплексу, дошкільних навчальних закладів міста та контингенту учнів і дітей дошкільного віку в них; Посадовий склад міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій; зміни до складу комісії з питань передачі квартир, придбаних Державною іпотечною установою; протоколи спільного засідання адміністрації та первинної профспілкової організації Синельниківського локомотивного депо; проектну документацію для капітального ремонту по підключенню до електромережі щитового обладнання ліфтів будинків по вул. Миру № 11, Миру № 28 та для капітального ремонту м’якої покрівлі жилого будинку по вул. Миру, 7 (5 під’їзд).

Погодили зміни та доповнення до показників міського бюджету; до Програми фінансової підтримки Синельниківської міської ради ветеранів на 2009-2020р.р.; до Порядку реалізації Програми соціального захисту окремих категорій громадян у м.Синельниковому на 2009-2020 р.р.; до колективних договорів міського фінансового управління Синельниківської міської ради та Синельниківського міськрайонного центру зайнятості; до регламенту роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради.

Затвердили план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради на ІV квартал 2016 року. Прийняли п`ять рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.

Також ухвалили рішення про присвоєння поштових адрес; про встановлення режиму роботи об`єкту торгівлі; про постановку громадян на квартирну чергу міськвиконкому; про поховання двох громадян; про надання повноважень щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення працівникам Синельниківського міського комунального підприємства «Водоканал», комунального підприємства Синельниківської міської ради «Ритуальна служба».


adm. - 28.09.2016.