Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


23 листопада 2016 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 25 рішень.

Так погоджено звіт про підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Синельникове та звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2016 року.

Затверджено план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік; розмір плати батьків за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах, загальноосвітніх школах та навчально-виховному комплексі міста Синельникового у 2017 році; Порядок забезпечення харчуванням, проживанням та проїздом спортсменів на спортивні змагання за рахунок коштів міського бюджету; протокол спільного засідання адміністрації та первинної профспілкової організації Синельниківського локомотивного депо про постановку громадян на квартирну чергу міськвиконкому.

Погоджено зміни до:

міської цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту в м.Синельникове на 2011-2020 роки;

міської програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їх наслідків у м.Синельниковому на 2013 – 2017 роки;

міської програми поліпшення організації призову громадян на строкову військову службу, приписки до призовної дільниці та підготовки юнаків до військової служби та призову на військову службу під час мобілізації на 2016-2018 роки;

до Цільової комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в м. Синельниковому на 2016-2023 роки;

Програми відпочинку та оздоровлення дітей в м.Синельниковому на період 2015-2022 р.р.;

Програми «Питна вода Синельникового на 2006-2020 роки»;

Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Синельникового на 2015-2020 роки.

Також розглянуто питання про стан виконання заходів щодо здійснення внутрішнього контролю; про видачу дублікату свідоцтва про право власності на нерухоме майно; про поховання громадянина; про присвоєння поштових адрес; про притягнення громадян до адміністративної відповідальності.

Вирішено 6 питань, що стосуються захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 23.11.2016.