Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


23.08.2016 під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 19 рішень.

Так затверджено списки дітей і підлітків шкільного віку, які проживають на територіях обслуговування загальноосвітніх шкіл м. Синельникового; зміни до рішення виконавчого комітету Синельниківської міської ради від 22 червня 2016 року № 141«Про присвоєння поштових адрес», склад комісії та положення про комісію з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.

Затверджено: проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт покрівлі по вул. Виконкомівська, 64 г (2 під’їзд), Миру, 28; на об’єкт «Капітальний ремонт дороги по вул.Космічна (від вул. Ватутіна до з/д полотна «Синельникове-Дніпропетровськ») у м. Синельникове Дніпропетровської області»; проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт тротуарів на вулицях: Ватутіна, Музична, Залізнична, Каштанова, Миру.

Погоджено проект міської цільової Програми придбання службового житла військовослужбовцям у м. Синельникове на 2017 рік.

Прийнято 12 рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 23.08.2016.