Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


24 квітня 2018 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 15 рішень, що стосуються життєдіяльності синельниківської громади в цілому та окремих мешканців міста.

Так, зокрема, погоджено проект Програми зайнятості населення м. Синельникового на період до 2022 року. Затверджені доповнення до колективного договору Синельниківського міського комунального підприємства „Водоканал” .

Розглянуто питання про роботу управління праці та соціального захисту населення міської ради в частині виконання делегованих повноважень та хід виконання міських програм з питань соціального захисту громадян.

Затверджено склад та положення про колегіальні органи при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради: уповноваженої оцінної комісії та наглядової ради у сфері розподілу соціального житла.

Також серед ухвалених рішень - про присвоєння поштової адреси земельній ділянці, що надається громадянину; про внесення на розгляд Синельниківської міської ради проекту рішення «Про найменування новоутворених вулиць у місті Синельниковому»; про внесення змін до раніше прийнятого рішення виконавчого комітету Синельниківської міської ради «Про постановку громадян на квартирну чергу».

Вирішено 5 питань щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 24.04.2018.