Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


Під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 24 рішення.

Так погоджено зміни до:

Програми забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території міста Синельникове на період до 2020 року;

Програми соціального захисту окремих категорій громадян ум. Синельниковому на 2009-2020 р.р.;

колективного договору управління праці та соціального захисту населення Синельниківської міської ради на 2016-2020 роки;

колективного договору комунального підприємства «Декоративні культури» Дніпропетровської обласної ради;

Програми по земельній реформі на 2014-2019 роки;

до Інструкції з діловодства у Синельниківській міській раді та її виконавчих органах.

Затверджено проектно-кошторисні документації робочих проектів на капітальні ремонти: скатної і частини плоскої покрівлі ЗНЗ № 5, спортивної зали ДЮСШ, скатної покрівлі дошкільного навчального закладу № 2, на заміну вікон на металопластикові будівлі дошкільного навчального закладу №12, будівлі (покрівлі,приміщень,утеплення фасаду) дошкільного навчального закладу №12; дороги в західній частині міста від вул.Кирпичної до села Новогніде в м. Синельникове.

Також прийнято рішення про видачу дублікатів свідоцтв про право власності на нерухоме майно; присвоєння поштових адрес; упорядкування прибирання територій міста, збереження елементів благоустрою та зелених насаджень; постановку громадян на квартирну чергу; надання повноважень щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення.

Затверджено протоколи спільних засідань адміністрації та первинних профспілкових організацій по постановці громадян на квартирну чергу.

Вирішено 6 питань щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 26.10.2016.