Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


26 жовтня 2017 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

Під час засідання прийнято 21 рішення щодо життєдіяльності синельниківської громади в цілому та окремих мешканців міста.

Так до уваги членів виконавчого комітету були представлені звіти про виконання міських програм у сфері цивільного захисту населення протягом січня – вересня 2017 року та міської програми розвитку культури, про роботу відділу реєстрації міської ради в частині виконання делегованих повноважень.

Погоджено зміни до міської програми поліпшення організації призову громадян на строкову військову службу, приписки до призовної дільниці та підготовки юнаків до військової служби та призову на військову службу під час мобілізації на 2016-2019 роки.

Затверджено:

склад та положення про громадську раду при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради на 2017 - 2019 рр.., конкурсної комісії щодо призначення управителя з управління багатоквартирними будинками;

вартість ритуальних послуг, які передбачені необхідним мінімальним переліком окремих видів ритуальних послуг Комунальному підприємству Синельниківської міської ради «Ритуальна служба»;

проектно-кошторисну документацію по об’єкту «Реконструкція мереж водопроводу за межу санітарної зони в районі вул.Робоча м.Синельникове Дніпропетровської області»;

перелік покрівель багатоквартирних будинків, ремонт яких передбачається в 2018 році.

Також прийнято рішення про зміну статусу квартири; про присвоєння поштових адрес; про виключення жилого приміщення з числа службових; про поховання громадянина.

Надано повноваження щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення працівникам Синельниківського міського комунального підприємства «Виробниче об’єднання житлово-комунального господарства».

Прийнято 7 рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 26.10.2017.