Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


27 червня 2017 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 36 рішень.

Так члени виконкому заслухали питання: про хід виконання Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Синельникового на 2015-2020 роки; про підсумки роботи закладів освіти в осінньо-зимовий період 2016/2017 навчального року та завдання щодо їх підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 навчального року; про план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради на ІІІ квартал 2017 року.

Погодили: повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів із формування складу громадської ради при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради на 2017-2019 рр.; зміни до Програми соціального захисту окремих категорій громадян у м. Синельниковому на 2009-2020 р.р.; зміни до раніше ухвалених рішень: «Про створення наглядової ради з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій» та „Про склад комісії з питань призначення державних адресних допомог та Положення про неї».

Прийняли рішення про присвоєння поштових адрес; про зміну статусу квартири; про поховання 4 громадян.

Затвердили проектно-кошторисну документацію на об’єкт «Капітальний ремонт м'якої покрівлі житлового будинку по вул. Миру, 3 (7 під'їзд) в м. Синельникове Дніпропетровської області».

Зареєстрували колективні договори: Синельниківських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №1 та №4, Синельниківської дитячо-юнацької спортивної школи, Синельниківського міського комунального підприємства «Водоканал», комунального закладу охорони здоров’я «Синельниківський центр первинної медико-санітарної допомоги Синельниківської міської ради», зміни та доповнення до колективного договору комунального підприємства «Синельниківське міжміське бюро технічної інвентаризації».

Прийнято 15 рішень, що стосуються захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 27.06.2017.