Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання оргкомітету з відзначення в місті Дня пам’яті та примирення, 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у…


У міськвиконкомі під головуванням першого заступника міського голови Володимира Яковіна відбулося засідання оргкомітету з відзначення в місті Дня пам’яті та примирення, 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Володимир Яковін повідомив, що з метою вшанування подвигу ветеранів війни, прийнято відповідне розпорядження міського голови, яким затверджено склад оргкомітету та план заходів.

Протягом квітня-травня триватимуть роботи по впорядкуванню місць поховань загиблих в роки війни, ремонт пам`ятників.

Напередодні Дня пам’яті та примирення, 05 травня 2016 року о 14.00 у Будинку науки і техніки локомотивного депо відбудуться загальноміські урочистості за участю ветеранів Другої світової війни, демобілізованих учасників АТО, та святковий концерт «Пам`ятаємо заради майбутнього.

У цей день представники міської влади відвідають ветеранів, які будуть знаходитися на стаціонарному лікуванні в обласному госпіталі та в лікувальних закладах міста.

06 травня 2016 року в закладах освіти буде проведено Єдиний урок мужності «Солдати безсмертя», зустрічі учнів з ветеранами, екскурсії до історико-краєзнавчого музею школи №5.

07 травня 2016 року у діючих храмах міста відбудуться літургії пам`яті за загиблими в роки Другої світової війни та нинішніми захисниками України, які загинули на Сході.

Традиційно, 09 травня 2016 року о 9.00 на територіях братських могил, розташованих по вулицях: Каштановій (40 років Жовтня), Квітневій, 95 Прикордонного загону, Тихій пройдуть мітинги та покладання квітів до меморіалів.

По закінченню засідання Володимир Яковін наголосив на тому, щоб жоден ветеран, учасник бойових не залишився поза увагою. З метою вшанування героїчного подвигу ветеранів війни, на підприємства, установи, організації міста виконавчим комітетом міської ради направлено листи відповідного змісту.


adm. - 27.04.2016.