Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання голів кварткомів


23.06.2015 під головуванням секретаря міської ради Тетяни Кучерук відбувся семінар - нарада з головами квартальних комітетів міста. У нараді взяв участь міський голова Дмитро Зражевський.

Під час засідання обговорено питання про роботу Управління по експлуатації газового господарства з питань порядку проведення перерахунків за спожитий газ, оформлення документації по переустановці котлів; про перевезення пасажирів в приміському транспорті м.Синельникового.

Також заслухано питання про хід призначення субсидій у 2015 році в зв’язку з підвищенням тарифів на газ та електричну енергію для населення та про зміни до порядку призначення субсидій у 2015 році з 01.07 2015 року згідно постанови Кабінету Міністрів України від 06.06.2015 №389 «Про затвердження порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї».

До відома присутніх також доведена інформація про заходи, що будуть проведені в місті з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді; про порядок оформлення документів на приписку і виписку громадян; про зміни, внесені до Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку та додержання тиші в громадських місцях міста Синельникове.

Обговорено питання про роботу Синельниківського міського комунального підприємства «ВО ЖКГ» щодо вивозу твердих побутових відходів у приватному секторі міста та про результати проведеної роботи по пропозиціях голів квартальних комітетів, порушених на попередньому засіданні.


adm. - 23.06.2015.