Logo

Telegram
Facebook

Відбулася одинадцята сесія Синельниківської міської ради VІІ скликання


19 серпня 2016 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулася одинадцята сесія Синельниківської міської ради VІІ скликання. Депутати розглянули та прийняли 23 рішення.

Так народні обранці затвердили міські програми: по забезпеченню громадського порядку та громадської безпеки на території міста Синельникове на період до 2020 року та приватизації комунального майна територіальної громади м.Синельникового на 2016 рік.

Внесли зміни до чинних: Здоров’я населення м. Синельникове на 2016-2019 роки; до Програми соціального захисту окремих категорій громадян у м. Синельниковому на 2009-2020 роки; Програми розвитку освіти у місті Синельниковому на 2010-2020 роки; Програми щодо забезпечення реалізації державної політики з питань сім’ї, жінок, дітей, молоді в м. Синельниковому на 2016-2023 роки.

Затвердили зміни до Положення про управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Синельниківської міської ради. Ухвалили рішення про створення відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю Синельниківської міської ради, Положення про відділ Синельниківської міської ради.

Також затвердили звіти про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2016 ріктапро виконання міського бюджету за1 півріччя 2016 року, та зміни до міського бюджету на 2016 рік.

Вирішили низку комунальних та земельних питань.

Перед початком пленарного засідання, за участю міського голови Дмитра Зражевського, відбулася зустріч депутатів міської ради з членами міської громадської організації «Ветеранів АТО та учасників бойових дій Синельниківщини" та представниками обласної організації воїнів АТО на чолі з заступником голови організації Андрієм Макаровим.

Головне питання, яке розглядалося на зустрічі – розподіл земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ветеранів АТО міста. За результатами обговорення, розроблено алгоритм спільних дій влади та ветеранів АТО.


adm. - 19.08.2016.