Logo

Telegram
Facebook

Відбулася двадцята сесія міської ради


02 червня 2017 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулася 20 сесія міської ради VІІ скликання. Під час пленарного засідання депутати прийняли 14 рішень.

Так затверджено звіт про виконання міського бюджету та Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Синельникового на 2017 рік за І квартал 2017 року.

Ухвалено зміни до: міського бюджету на 2017 рік; Програми соціально – економічного та культурного розвитку м. Синельникового на 2017 рік, Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Синельникового на 2015-2020 роки, рішення міської ради «Про утворення постійних комісій Синельниківської міської ради VІІ скликання, затвердження їх персонального складу та Положення про них», до списку присяжних Синельниківського міськрайонного суду.

Також затверджено Порядок щодо виявлення безхазяйного майна та відумерлої спадщини і вжиття заходів по прийняттю їх до комунальної власності міста Синельникового. Надано згоду на розроблення детального плану території для реконструкції житлового будинку під аптеку по вул. Каштанова,13-а.

Прийнято рішення щодо зміни балансоутримувача майна, про безоплатну передачу у власність земельних ділянок громадянам на території Синельниківської міської ради, про поновлення дії договору оренди земельної ділянки громадянину.

Наприкінці пленарного засідання перед депутатами виступив керівник ДМП ВКГ «Дніпро-Західний Донбас» Віктор Смірнов, який порушив питання щодо заборгованостей за використану воду та погашення боргів минулих років перед ДМП ВКГ «Дніпро-Західний Донбас» міським комунальним підприємством «Водоканал».

Міський голова Дмитро Зражевський наголосив, що основне завдання водяників - забезпечити місто безперебійним водопостачанням. Керівник міста дав доручення начальнику СМКП «Водоканал» Андрію Панченку підготувати обгрунтований звіт про роботу підприємства та розробити план заходів щодо ліквідації боргів попередніх років. Звіт про роботу «Водоканалу» та план заходів будуть представлені до уваги депутатів на найближчій сесії міської ради, яка відбудеться вже на початку липня.

Депутат міської ради Володимир Барановський, керівник міської організації прикордонників, подякував усім, хто надав матеріальну допомогу для відновлення пам’ятного знаку воїнам-прикордонникам, які загинули у 1941 році, захищаючи рубежі міста від нацистських загарбників. Пам’ятний знак, розташований на території Раївської сільської ради, минулого місяця постраждав від рук вандалів. Та завдяки небайдужим землякам був відновлений.

Після розгляду низки питань, що хвилюють народних обранців окремих округів, міський голова привітав депутатів - іменинників, які відсвяткували дні народження у міжсесійний період.


adm. - 02.06.2017.