Logo

Telegram
Facebook

Відбулася двадцять друга сесія міської ради


04 серпня 2017 року відбулася 22 сесія міської ради VІІ скликання. На засіданні прийнято 13 рішень, що стосуються бюджету міста та міських цільових програм, діяльності комунальних закладів, земельних та комунальних питань.

Так депутати ухвалили зміни до міського бюджету на 2017 рік, прийняли рішення про затвердження договорів та додаткових угод на передачу субвенцій з міського бюджету до обласного та районного бюджетів у 2017 році.

Затвердили зміни та доповнення до Програми фінансової підтримки Синельниківської міської ради ветеранів на 2009-2020 роки та Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Синельникового на 2015-2020 роки.

Підтримали зміни до Програми «Здоров'я населення м. Синельникове на 2016-2019 роки»: збільшення фінансування для дітей, хворих на фенілкетонурію, для придбання лікувального харчування та на придбання туберкуліну та інших витратних матеріалів для проведення масової туберкулінодіагностики серед дитячого населення міста; виділення коштів для Синельниківської центральної районної лікарні на забезпечення предметами довгострокового використання матеріалами, медикаментами та товарами медичного призначення.

Також депутати погодили зміни до статутів міських комунальних закладів: школи культури і мистецтв та дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №10 «Оленка»; до складу комісії з найменування та перейменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків,скверів та інших споруд у місті Синельниковому.

Ухвалили рішення щодо структури Синельниківської міської ради та її виконавчих органів, передачі балансоутримувачам проведеного ремонту основних фондів за рахунок бюджетних коштів; про безоплатну передачу у власність земельних ділянок громадянам на території Синельниківської міської ради та про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), з метою передачі їх у власність громадянам шляхом безоплатної приватизації.

Наприкінці засідання виступив керівник Синельниківської дільниці Павлоградського відділення ПАТ «Дніпропетровськгаз» Анатолій Терещук, який проінформував присутніх про тимчасове припинення газопостачання в місті Синельниковому у період з 28 серпня по 05 вересня 2017 рр. у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт системи газопостачання.

Графіки щодо організації запланованих робіт по відключенню/включенню споживачів газу від системи газопостачання міста будуть доведені до відома населення через друковані засоби масової інформації, ЖЕКи, та розміщені у місцях масового перебування громадян.

Також перед депутатами виступив головний лікар Синельниківської центральної районної лікарні Петро Довгань, який подякував народним обранцям за виділені для лікарні кошти та звернувся із проханням щодо надання фінансової підтримки ЦРЛ і в подальшому, адже послугами лікарів постійно користуються як мешканці Синельниківського району, так і міста Синельникового.


adm. - 04.08.2017.