Logo

Telegram
Facebook

Відбулася дев'ятнадцята сесія міської ради


14 квітня 2017 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулася 19 сесія Синельниківської міської ради VІІ скликання, під час якої депутати прийняли 45 рішень.

На початку засідання голова Синельниківської виборчої комісії Людмила Деріченко оголосила про зміни в депутатському корпусі міської ради: у зв’язку з достроковим припиненням повноважень двох депутатів – Владислава Брісканкіна, обраного за виборчим списком Синельниківської міської організації Партії «Відродження» Дніпропетровської області, та Романа Задорожнього, від Синельниківської міської організації Партії «Опозиційний блок», визнано наступними за черговістю (відповідно) Ольгу Губанову та Ірину Колінько. Новообраних депутатів привітав міський голова Дмитро Зражевський та колеги-депутати.

Перед депутатами виступив прокурор Синельниківської місцевої прокуратури Сергій Нестеренко, який доповів присутнім про роботу Синельниківської місцевої прокуратури за 2016 рік.

Під час пленарного засідання депутати затвердили звіти про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Синельникове та міського бюджету за 2016 рік; положення про квартальні комітети міста та програму підтримки їх діяльності на 2017-2022 роки; проект «Реконструкція мереж водопроводу за межу санітарної зони» для участі в обласному конкурсі проектів і програм розвитку місцевого самоврядування; нові редакції статутів дошкільних навчальних закладів міста №1 «Ромашка» та №4 «Лелека», загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів м. Синельникового.

Також народні обранці затвердили зміни до Положення про архівний відділ Синельниківської міської ради та міських програм:

-Програми «Здоров'я населення м. Синельникове на 2016-2019 роки»;

-Програми розвитку культури в м. Синельниковому на 2011-2020 роки;

-Програми патріотичного виховання населення міста Синельникового на 2017-2021 роки;

-Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Синельникового на 2015-2020 роки;

-Програми розвитку місцевого самоврядування в м. Синельниковому на 2012-2020 роки;

- Програми по земельній реформі на 2014 - 2019 роки;

- Програми містобудівної діяльності міста Синельникового та створення геоінформаційної містобудівної кадастрової системи на 2004-2017 роки;

- до переліку адміністративних послуг (у тому числі документів дозвільного характеру), які надаються через центр надання адміністративних послуг;

- до договорів на господарське відання складовими Єдиної газотранспортної системи України (між власниками та газотранспортними або газорозподільними підприємствами).

Депутати вирішили низку комунальних та земельних питань, серед яких: надали згоду на розроблення детальних планів територій, на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста квартири у житловому будинку навул. Миру,12А, першого пускового комплексу об’єкта «Реконструкція загальноосвітньої школи №7 м.Синельникове в навчально-виховний комплекс»; на безоплатну передачу у власність земельних ділянок громадянам на території Синельниківської міської ради; надали дозволи на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; затвердили зміни до договорів оренди земельних ділянок тощо.

Ухвалити звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення скасування мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення.


adm. - 14.04.2017.

Українська
Англійська