Logo

Telegram
Facebook

Відбулася чергова сесія міської ради


18.02.2022 під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулася 16 сесія Синельниківської міської ради VІІІ скликання – перша у новому 2022 році. На розгляд депутатського корпусу було винесено близько 70 питань.

Першим розглянули блок звітів про виконання бюджету міської громади та міських цільових програм за минулий, 2021 рік. Сьогодні їх діє у місті 20. Завдання та заходи програм спрямовані на розв'язання найактуальніших проблем розвитку Синельникового у різних сферах життєдіяльності: ЖКГ, соціально-культурній, безпеки громадян та інших. До окремих із них погодили зміни.

Депутати також затвердили структури Синельниківської міської ради та її виконавчих органів, Синельниківського міського центру соціальних служб, та в нових редакціях - Положення про відділ реєстрації міської ради, міського Центру надання адміністративних послуг та перелік адміністративних послуг, які надаються через центр, Положення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» міської ради.

Другим розглянули блок земельних питань, яких цього разу було близько 30.

Серед них - про безоплатну передачу у власність земельних ділянок громадянам на території Синельниківської міської ради; про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для обслуговування гаражів громадян, для індивідуального садівництва.

Надали низку дозволів на розроблення технічної документаціїіз землеустрою щодо інвентраризації земельних ділянок комунальної власності ів різних районах міста.

Затвердили зміни до переліку земельних ділянок комунальної власності або прав на них, які виставляються на земельні торги окремими лотами; технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, що знаходиться в постійному користуванні відділу освіти міської ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

Ухвалили рішення про розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення майданчиків для встановлення контейнерів для побутового сміття та про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади міста об’єкту нерухомого майна «Будинок науки і техніки Т-2».

Наприкінці засідання заслухали звіт про роботу дільничних офіцерів поліції Синельниківського РУП ГУ НП в Дніпропетровській області та інформацію про рішення виконавчого комітету міської ради та роботу зі зверненнями громадян у 2021 році. Розглянули питання щодо безпекової ситуації в країні, про подання щорічної декларації про доходи за 2021 рік.

За традицією, привітали іменинників, які відзначили дні народження у міжсесійний період.


adm. - 18.02.2022.