Logo

Telegram
Facebook

Відбулася чергова сесія міської ради


10 листопада 2021 року під головуванням міського голови Д.І.Зражевського відбулася дванадцята сесія Синельниківської міської ради VІІІ скликання. Депутати розглянули близько 30 питань.

Затвердили звіт про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Синельникового на 2021 рік та бюджету міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року, а також зміни до Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Синельникового на 2021-2025 роки.

Ухвалили рішення, відповідно до яких включили до списку присяжних Синельниківського міськрайонного суду п’ятьох мешканців міста: Т.В. Сідун, М.В. Стадника, О.О. Черниха, О.В. Щербак, В.І.Юрченка.

Обговорили низку комунальних питань, серед яких - надали згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста 41 ноутбуку від департаменту освіти і науки облдержадміністрації для ліцеїв №1 та №2. Затвердили зміни до складу постійної діючої комісії з питань списання об’єктів комунальної власності територіальної громади.

У блоці земельних питань народні обранці своїм рішенням безоплатно передали у власність земельні ділянки на території Синельникового мешканцям міста згідно заяв. Надали дозволи на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в спільну часткову оренду/ у власність для обслуговування гаражів громадян, на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам зі зміною цільового призначення.

Надали в оренду земельну ділянку акціонерному товариству «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» та дозволи на розробку проєктів землеустрів щодо відведення земельних ділянок в оренду фізичним особам-підприємцям. Затвердили проєкти землеустроїв щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу по вул. Садова, 129В та по вул. Величая Михайла, 2-А.

Схвалили звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо загрози погіршення фінансової основи органів місцевого самоврядування та розбалансування місцевих бюджетів.

За традицією, наприкінці засідання, привітали іменинників, які відзначили дні народження у міжсесійний період.


adm. - 10.11.2021.