Logo

Telegram
Facebook

Відбулася чергова сесія міської ради


12 листопада 2020 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулася п’ятдесят третя сесія Синельниківської міської ради VІІ скликання.

Під час засідання прийнято 34 рішення щодо забезпечення життєдіяльності як синельниківської громади в цілому, так і щодо вирішення питань окремих мешканців міста.

Так були підведені підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Синельникове та виконання бюджету міста за 9 місяців 2020 року.

Затверджені зміни до низки міських програм, зокрема: до Програми соціального захисту окремих категорій громадян у м. Синельниковому на 2019-2023 роки; «Здоров’я населення м. Синельникового на 2020-2024 роки» зі змінами; до Програми забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території міста Синельникове на період до 2025 року.

Також затверджено Положення про відділ освіти Синельниківської міської ради в новій редакції, прийнято рішення про організацію харчування окремих категорій учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів дошкільної освіти міста.

Своїм рішенням депутати створили нову комунальну установу - «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Синельниківської міської ради».

Надали згоди на передачу до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Дніпропетровської області пожежних гідрантів; на затвердження детального плану території під будівництво торгівельного комплексу по вул. Садова, 118,120; на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Синельникового окремих квартир у житловому будинку на вул. Миру,12А, придбаних Державною іпотечною установою, що перебували в управлінні Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області та Головного управління МВС України в Дніпропетровській області.

Також депутати затвердили перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2020 році та Перелік другого типу об’єктів територіальної громади м. Синельникового, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону. Ухвалили рішення про приватизацію об’єкта комунальної власності - будівлі гуртожитку по вул. Ватутіна,17.

Також ухвалили низку рішень щодо вирішення земельних питань громадян та юридичних осіб. Серед них - про безоплатну передачу у власність земельних ділянок громадянам на території Синельниківської міської ради; щодо відведення земельних ділянок та надання їх в оренду, про надання згоди на розробку проєктів землеустрою щодо окремих земельних ділянок, в тому числі і для будівництва індивідуальних гаражів.

Наприкінці засідання міський голова подякував депутатам за плідну роботу протягом п’яти років та, за традицією, привітав іменинників, які відзначили дні народження у міжсесійний період.


adm. - 12.11.2020.