Logo

Telegram
Facebook

Відбулася чергова сесія міської ради


02 березня 2021 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулася п’ята сесія Синельниківської міської ради VІІІ скликання.

Більшістю голосів прийнято 70 рішень, спрямованих на забезпечення сталого розвитку міста, а також щодо вирішення питань окремих громадян.

Так депутати заслухали та затвердили звіти щодо виконання 23 міських програм та звіт про виконання бюджету міста за 2020 рік. До окремих програм були затверджені зміни. Міські програми розроблені відповідно до державних та регіональних цільових програм, спрямовані на розв'язання найактуальніших проблем розвитку Синельникового, різних сфер життєдіяльності міста, реалізація яких здійснюється за рахунок коштів міста та інших джерел.

Також депутати затвердили перспективний план роботи Синельниківської міської ради VIIІ скликання на 2021 рік, Положення про помічника-консультанта депутата Синельниківської міської ради, Положення та Регламент Центру надання адміністративних послуг міської ради новій редакції, склад Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Синельниківській міській раді; межі кварталів та Положення про квартальний комітет у місті; комісію з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна, що підлягає приватизації та зміни до складу комісії з найменування та перейменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів та інших споруд у місті Синельниковому.

Надали згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Синельникового витрат, пов’язаних з виготовленням проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція стадіону м. Синельникове», що перебуває на балансі департаменту капітального будівництва облдержадміністрації.

Затвердили граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів міською радою, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок бюджету Синельниківської міської територіальної громади.

Народні обранці затвердили детальний план території для розміщення автозаправного комплексу по вул.Садова,129В.

Серед комунальних питань депутати затвердили звіти про списання майна комунального некомерційного підприємства «Синельниківський центр первинної медико-санітарної допомоги Синельниківської міської ради». Надали згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Синельникового двох квартир у житловому будинку на вул. Миру,12А, придбаних Державною іпотечною установою, що перебували в управлінні Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області.

Затвердили перелік другого типу об’єктів територіальної громади м. Синельникового, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону.

У блоці земельних питань – ухвалили зміни до Положення про порядок продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, на яких розміщені об’єкти нерухомого майна на території Синельниківської міської ради та до Положення про конкурсний відбір виконавця земельних торгів. Погодили проєкт землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці м. Синельникове Дніпропетровської області.

Прийняли рішення про безоплатну передачу у власність земельних ділянок громадянам на території Синельниківської міської ради, а також низку рішень щодо припинення договорів оренди земельних ділянок, укладання нових, надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, для будівництва індивідуальних гаражів.

Затвердили юридичним особам технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, припинення дії договору оренди земельної ділянки та надання земельних ділянок в оренду.

Наприкінці засідання, за традицією, привітали депутатів, які відзначили дні народження у міжсесійний період. Поздоровлення отримав і міський голова.


adm. - 02.03.2021.