Logo

Telegram
Facebook

Із зали засідань міської ради


28 лютого 2020 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулася сорок сьома сесія Синельниківської міської ради VІІ скликання. Під час засідання ухвалено 59 рішень, 6 з числа земельних - не прийняті за результатами голосування.

Протягом 2019 року в Синельниковому діяла 21 міська цільова програма, спрямована на розв'язання найактуальніших проблем розвитку міста, окремих галузей. Реалізація програм здійснюється за рахунок коштів міського бюджету та інших джерел, тож на розгляд депутатів були представлені звіти про їх виконання, зміни та доповнення до окремих із них. Усі проєкти рішень депутатами були схвалені.

Також народні обранці затвердили звіт про виконання бюджету міста за 2019 рік, зміни до бюджету 2020 року та до Регламенту Синельниківської міської ради VІІ скликання, визначилися зі строками своїх звітів перед виборцями про роботу у 2019 році. Ухвалили проєкт щодо капітального ремонту частини покрівлі головного корпусу, покрівель альтанок та козирків дошкільного навчального закладу №12.

Серед комунальних питань – надали згоду Синельниківському центру первинної медико-санітарної допомоги на списання майна – медичного обладнання та комплексу будівель лінійної поліклініки на станції Чаплине, а Синельниківській центральній міській лікарні - на передачу в оренду нежитлових приміщень. Надали згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста житлових будинків по вул.Чехова, 4, Чехова 4а, Чехова. 4б. Затвердили перелік об’єктів, що є власністю громади.

Ухвалили низку земельних питань, серед яких: про безоплатну передачу у власність земельних ділянок громадянам на території Синельниківської міської ради; про надання земельних ділянок в оренду; про поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, укладеного з фізичною особою-підприємцем; про надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, що знаходиться в постійному користуванні відділу освіти Синельниківської міської ради; про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності; про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянк у власність для будівництва індивідуальних гаражів.

У розділі «Різне» обговорили питання про результати діяльності Синельниківської місцевої прокуратури за підсумками 2019 року на території м.Синельникове, про послуги з доставки газу, щодо профілактики розповсюдження короновірусу, про вартість послуг з водопостачання та водовідведення в місті.


adm. - 28.02.2020.