Logo

Telegram
Facebook

Веб-портал Пенсійного фонду України


Продовжується реєстрація громадян на Веб-порталі Пенсійного фонду України. Про це повідомили у Дніпровському приміському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України.

Метою створення Веб-порталу електронних послуг було забезпечення можливості запровадження технології електронного управління в соціальної сфері. Понад п’ять років застраховані особи, які зареєструвались на Веб-порталі, мають змогу бачити в своєму «особистому кабінеті» дані про страховій стаж з Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, також перелік страхувальників, які подавали відомості про застраховану особу, суму заробітку, з якого сплачено внески, відмітку про сплату пенсійного (єдиного внеску).Також є відомості про спеціальний або пільговий стаж (за його наявності). Завдяки сервісу працівник може контролювати, як роботодавець сплачує за нього єдиний внесок та пенсіонери можуть отримати дані з власної пенсійної справи, де зазначені вид і сума призначеної пенсії, а також назва закону, за яким призначена пенсія. На сторінках Веб-порталу також розміщена довідкова інформація, а саме: графіки прийому керівництва Пенсійного фонду, адреси територіальних управлінь ПФУ в областях, тексти законодавчих актів тощо.

Для отримання індивідуального коду доступу необхідно звернутися до територіального управління Пенсійного фонду, взявши з собою РНОКПП і паспорт та заповнити заяву. Отриманий код надає можливості зареєструватися на порталі та надає доступ для перегляду персональних даних в електронному вигляді.

У Дніпровському приміському об’єднаному управлінні ПФУ зареєстровано 3853 користувача електронної послуги Веб-портал, що дає громадянам змогу оперативно отримувати необхідну інформацію.


adm. - 26.12.2017.