Logo

Telegram
Facebook

Увага! У місті орудують крадії!


Протягом останніх років міською владою активно впроваджується в життя програма «Освітлене місто», спрямована на утримання та розширення мережі освітлення Синельникового.

Та цього року у влади з’явилися «помічники»: невідомі особи, які вночі здійснюють крадіжки кабелю та світодіодних ламп високої потужності на різних вулицях міста.

Такі дії злочинців наносять місту матеріальні збитки, а його мешканцям – приносять небезпеку та великі незручності: вулиці знову поринають у темряву. Городяни вимушені звертатися на різні «гарячі телефонні» лінії та просити владу, комунальників, енергетиків про допомогу.

Протягом 2021 року скоєно вже 3 подібних крадіжки.

Так, у ніч з 28 на 29 травня злодії вирізали 400 м самонесучого проводу СИП-5 нг по вул.Коцюбинського та вул.Грушевського, привласнили 4 лампи.

У ніч з 06 на 07 червня 2021 року невідомі особи вкрали 160 м кабелю по вул. Московська, 121, та на перехресті вул.Обласна та вул.Армійська.

З 14 на 15 червня крадії «попрацювали» по вул.Ковпака до КТП №624, по вул.Михайла Коцюбинського, 7 та по вул. Московська, 121. В результаті було вирізано 600 м кабелю.

Яка вулиця стане наступною? Щоб не допустити цього та покарати зловмисників, за даними фактами були направлені листи до Синельниківського районного управління поліції ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області. Надалі цими справами займатимуться правоохоронці.

Станом на 22.06.2021, через крадіжки кабелю, відсутнє зовнішнє освітлення по вулицях: Коцюбинського (від кафе до мікрорайону, від №3 до №15), Грушевського, Обласна (№1-7), Московська (від №121 до кінця), Ковпака, Ватутіна (від Гвардійської до Космічної), Космічна, Гвардійська (новий район).

Міська влада звертається до мешканців цих вулиць з розумінням поставитися до даної ситуації, та у разі наявності інформації про зловмисників – допомогти слідству, звернувшись до поліції.

У свою чергу, виконавчий комітет Синельниківської міської ради також звернувся до правоохоронців щодо вжиття термінових заходів та недопущення подальшого розкрадання майна синельниківської громади.


adm. - 22.06.2021.